dj gezocht discotheek
 
Vakantiewerk in het buitenland Propper, of party promotor.
Promoters gezocht voor grootste discotheek van El Arenal. HET GEZELLIGSTE EN MEEST SFEERVOLLE FEESTCAFE VAN KOS ZOEKT NIEUWE COLLEGAS. WERKEN OP MALLORCA. Level Dining Lounge. Horecatoppers gezocht voor Restaurant Aroma op Mallorca! Bekijk alle vacatures. Animatie Agrarisch Sportinstructeur Outdoor Ski en snowboard Chauffeur Op en afbouw Propper DJ Receptie Reisbegeleider Stagiaire Ontwikkelingswerk Kok Horeca Beheerder Technisch Hostess Chaletstaf Overige.
dj boeken
Dj gezocht Dj gezocht nieuwjaarsavond Dj gezocht voor zaterdagavond Dj gezocht voor discotheek Dj gezocht voor swingcaf dj gezocht oudjaar Dj gezocht oudehaarsavond Dj gezocht oudejaar Dj gezocht voor
Dj voor zaterdagvond gezocht voor discotheek Dj gezocht voor zaterdagvond voor swingcafe Dj gezocht voor zaterdagvond voor danscafe Dj gezocht voor zaterdagvond voor dancing Dj gezocht voor zaterdagvond voor feest Dj gezocht voor zaterdagvond voor fuif Dj gezocht voor zaterdagvond voor party Dj gezocht voor zaterdagvond voor evenement Dj gezocht voor zaterdagvond voor disco party Dj gezocht voor zaterdagvond voor foute party.
zanger en dj in 1
DJ gezocht omgeving Drenthe, Friesland, Groningen New Line Forum.
Forum Algemeen Forum. DJ gezocht omgeving Drenthe, Friesland, Groningen. Pagina 1 van 5. Mathijs_promix Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 5-9-2006 Laatste: 30-5-2017 Berichten: 220. Beste forumleden, Zelf heb ik de keuze gemaakt om níet meer te draaien. Wel verzorg ik de techniek, opbouw etc.
trouwfeest
Discotheek 6 definities Encyclo.
uitgaansgelegenheid Een discotheek van het Oud-Griekse discos plaat en tithenai plaatsen, leggen is een uitgaansgelegenheid waar men kan dansen op muziek van platen of dj's. Een kleine discotheek of een café met een dansgelegenheid wordt vaak een dancing genoemd. Een discotheek die.
trouwfeest ideeen
Populaire club in Lloret de Mar zoekt personeel 2018 Grenzelooswerk.
Werken in Lloret de Mar doe je bij ons in een internationaal team wat grotendeels bestaat uit Nederlandse jongeren. De club is in het hoogseizoen elke avond afgeladen en Nederlandse top DJ's' treden hier dagelijks op. Wat moet je doen om te kunnen werken in Lloret de Mar zomer 2018?
buddha to buddha oorbellen
CITY LIDO.
Een heerlijke avond uit met de beste muzikale cocktails, van Robbie Williams tot Racoon en van Kings of Leon tot Queen. De deuren gaan om 22.00 uur open. Entree 10, Incl 1 consumptie en gratis bewaakte garderobe. Minimumleeftijd 21 jaar. Voorkom wachttijden en betaal de entree contant. Gezocht: enthousiaste glazenhalers.
goedkope vliegtuigtickets vergelijken
home allDJ.nl.
Zoek direct een DJ voor een.: 80's' party 90's' party achtergrond after-work borrel bedrijfsfeest braderie bruiloft club corporate dinnershow discoparty discotheek feestavond feesttent festival film-premiere horeca kroeg pleinfeest promotour reunie special events strandfeest verjaardag vip-event winkelopening. DJ's' geselecteerd per genre.:
begrafenis
Weerzien met oude bekenden op Morgenzon Reunion Arenalokaal.nl.
Event en Partycenter Ambianz is die avond the place to be voor iedereen die tussen de jaren tachtig en 2007 de legendarische discotheek in het centrum van Zeeland bezocht. Een avond met de onvergetelijke sfeer, de muziek én het personeel van toen.
bruiloft dj gezocht
Torhout Regio HLN.
Voormalige barman van De Barrage riskeert 15 maanden cel voor drugshandel in café. 25/02 De voormalige barman van café De Barrage in Torhout riskeert in de Brugse rechtbank 15 maanden cel voor de verkoop van speed en cocaïne. Ondernemers gezocht voor derde Santeboetiek.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
DJ Maurice is Nederlands Populairste Party DJ en producer van 300 hits.
Toen Maurice tijdens een werkvakantie in Calella in Spanje de kans kreeg om af en toe eens een plaatje op te zetten met de huis dj, kreeg hij het mixen een beetje door en een nieuwe hobby werd geboren. Tijdens zijn stage in Italië als reisleider ging Maurice wat vaker draaien in de plaatselijke discotheek en begon hij met toen nog cassette bandjes op te nemen. In Café Hallo in Scheveningen begon Maurice als DJ te werken. Hij leerde hier mixen en begon te oefenen met kortere stukjes van plaatjes draaien. Na het afronden van zijn opleidingen werd Maurice door zijn moeder vriendelijk, doch dringend, verzocht eens aan het werk te gaan en zij vond voor hem een advertentie waar een dj werd gezocht voor Café Hallo in Scheveningen.

Contacteer ons