discotheek limburg
 
Discotheek De Cheetah gaat weer open Merum De Limburger.
Dat de Cheetah bij veel mensen een hoop herinneringen oproept blijkt wel uit de stortvloed aan reacties op de Facebookpagina van de discotheek. Het sterkt de nieuwe eigenaar John Latour in de gedachte dat het overnemen van de uitgaansgelegenheid een goede zet is geweest. De" reacties zijn allemaal positief. Aan ons om het nu waar te maken. En ik denk dat ons dat gaat lukken ook, want hoewel we wel wat moderne aanpassingen hebben gedaan, blijft de opzet van de disco zoals die vroeger ook was. Oude tijden moeten dus weer herleven aan de Deichstrasse. De tijden dat als de dj vroeg waar de party people aus Limburg waren, een zee van handen omhoogging.
wattedoen leuven
Discotheek Peppermill opent opnieuw de deuren Heerlen De Limburger.
Onder de naam Beitel 90 zullen jaarlijks een aantal evenementen plaatsvinden in diverse genres en muziekstijlen. De discotheek op industrieterrein De Beitel is al geruime tijd niet meer in gebruik. Vooral in de jaren negentig was de Peppermill razend populair.
bruiloft dj limburg
Discotheek, Provincie Limburg UiT in Vlaanderen.
U bent hier.: Verfijn of wijzig resultaten. Regio Hasselt Genk. Regio Tongeren Sint-Truiden. Regio Maaseik Lommel. Discotheek, Provincie Limburg. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Discotheek Verwijder filter Provincie Limburg Verwijder filter Alle filters verwijderen.
limburgse band
Kent iemand nog leuke discotheken in zuid limburg? forumonderwerp.
Uitspraak van PartyDiva op maandag 17 april 2006 om 1813.: ik ga een weekendje naar valkenburg in zuid limburg en vroeg mij af over er in zuid limburg nog leuke discotheken waren waar ze trance, hardtrance, hardstyle, hardcore of early rave draaien.
limburgse zanger
Scholieren.com.
appel
Nieuw leven voor roemruchte discotheek Peppermill 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De Peppermill stond aan de wieg van de harcode house in Limburg. Ook kwam de discotheek vaker in het nieuws vanwege vechtpartijen, drugshandel en vanwege de organisatie van een feest van motorclub Satudarah. Lees ook: Re├╝nie Heerlense discotheek Peppermill. Zes jaar geleden ging de Peppermill failliet.
schuifdeur
Club Palladio Helden Luxurious Clubbing and Events.
Palladio heeft meer areas; zo kun je ook naar JAKS Bar, de Lounge en gebruikmaken van onze foodcontainer. In 2016 is de volledig vernieuwde discotheek omgetoverd tot een moderne uitgaansclub en eventlocatie CLUB PALLADIO. Op stap gaan voor young adults minimaal 18 jaar; het volwassen partypubliek vanaf 27 jaar heeft een eigen DeLuxe deck, geïntegreerd in de club.
dela
DE 5 BESTE clubs discotheken in Limburg Province.
We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Limburg Province. We laten resultaten in omliggende steden zien. Zoekopdracht beperken tot Limburg Province. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Limburg Province.
goochelaar engels
DE 10 BESTE uitgaansgelegenheden in Limburg TripAdvisor.
Boetiek Hotel in Limburg. Luxe Wellness Hotels in Limburg. Appartement Hotel in Limburg. Unieke Hotels in Limburg. Hotel met Balkon in Limburg. Hotels met shuttleservice in Limburg. Rustige Hotels in Limburg. Suite Hotel in Limburg. In de buurt van bezienswaardigheden.
Clubs en discotheken in Limburg Locaties.nl.
Zaal toevoegen Zaal verwijderen. Clubs en discotheken 3. Clubs en discotheken in Limburg 3 locaties gevonden. Op zoek naar een club of discotheek in Limburg? Locaties.nl biedt u een overzicht van alle clubs en discotheken in Limburg. Toon als lijst.
Versuz verkozen tot beste discotheek van de Benelux Made in Limburg.
De Hasseltse discotheek Versuz is door het internationale blad DJ MAG uitgeroepen tot beste club van de Benelux. De zaak van Yves Smolders, Herbert Houben en de nv Sportpaleis noteert immers het hoogst in de jaarlijkse top 100 van de beste discotheken ter wereld.

Contacteer ons