discotheek bluetiek inn rotterdam
 
Universal Sound Projects Agenda.
Bluetiek-In 30 mrt. Hal 4 Rotterdam. winkel van sinkel. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next. Holidayjam Reunion 11 mei. Op verzoek van velen gaat HOLIDAY JAM ON TOUR! En vindt er zaterdag 11 mei de eerste editie plaats van HOLIDAY REUNION The Ultimate Oldskool RB Party in Club Cell ALMERE plaats! More info soon. Bluetiek-In 30 mrt. its not a party its a life style! Het nieuwe jaar werd weer geopend met een knallende, wederom uitverkochte editie van. Op veler verzoek zullen we ook dit jaar niet begin april maar eind maart de volgende Bluetiek-In party houden in de unieke ambiance van Hal 4. Met 2 mooie zalen en uitzicht op de Maas brengen we je zaterdag 30 maart weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen. Weet je nog hoe gezellig het uitgaan vroeger was met je vrienden in de toen zo populaire discotheek Bluetiek-In?
appelciderazijn
Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!
In 1987 krijgt z'n' carrière een flinke impuls als hij wordt aangenomen als dj in de populaire Rotterdamse discotheek Blue Tiek Inn. Hij werkt er samen met de housepionier Peter Slaghuis die hem de fijne kneepjes van het vak leert. Housemuziek begint steeds populairder te worden en Paul maakt naam als dj. De eerste successen. In 1991 scoort hij met de groep Holy Noise een toptienhit met het nummer James Brown is still alive, een reactie op het nummer James Brown is Dead van L.A. Langzamerhand komt er een substroming van de housemuziek op: hardcore house. Deze stroming kenmerkt zich door keiharde beats. Paul voelt zich thuis in deze stroming en wordt als een van de hardcorepioniers gezien. Paul, inmiddels verhuisd naar Rotterdam, richt in 1992 het eerste hardcorelabel ter wereld op: Rotterdam Records.
prince2 training
Wildwest in R'damse' discotheek: 2 doden Digibron.nl.
Wildwest in R'damse' discotheek: 2 doden. Politie pakt dader op Schiekade. ROTTERDAM De 18-jarige Astrid van Zeijl uit Den Hoorn en de 2I-jarige J. de Pina uit Rotterdam zijn vannacht om het leven gekomen door een schietpartij in de Rotterdamse discotheek Bluetiek In.
ziggo
Stadsarchief Rotterdam Document TH Bluetiek in de disco, Karel Doormanstraat nummer 1.
Bluetiek in de disco, Karel Doormanstraat nummer 1. 4202 Topografie Rotterdam Collectie. Bekijk het hele archief. Rob Hendriks Persoon. Bluetiek in de disco, Karel Doormanstraat nummer 14. Jeugdige bezoekers om en nabij de dansvloer op een disco-avond. Haan, Ton den / Nederlands Fotomuseum.
kinder stofzuiger
Ontstaan BlueTiek Inn In voorjaar. Het Geluid van Rotterdam Facebook.
In voorjaar 1983 openden Dick en Herman de disco BlueTiek Inn onder dezelfde naam als hun tien kledingzaken die heel populair waren. Zij wilden niet uitbreiden buiten Rotterdam en omstreken, anders zaten ze de hele dag alleen maar in de auto dus toen werd er uitgebreid met een disco.
heren horloge
Duplicates TXT.
2296 Cashless Solutions: 1.00. 2297 the Gallery 1 Penny: 1.00. 2298 NY Splash Twiggy-Track: 1.00. 2299 ocs oldenzaal: 1.00. 2300 Chaplin Inn Kessenich: 1.00. 2301 Chaplin Inn Kessenich: 1.00. 2302 Galaxy Den Bosch: 1.00. 2303 Vaka Schoonoord: 1.00. 2304 Bar Veronica: 1.00.
eettafel boomstam
Paul Elstak boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.
DJ Paul Elstak is een Nederlandse hardcore/gabber en happy hardcore dj en platen producer. In 1987 begon zijn carrière als DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hij draaide hier samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis.
begrafenis
De Beats van de Binnenweg Partyscene. PartyScene.
Met het oog op de nostalgie zal de Artotheek tijdelijk getransformeerd worden tot de Blue-Tiek-Inn populaire discotheek eind jaren tachtig op de plek waar nu de Baja zit waar Michel en Paul vroeger ook deze muziek draaiden. Dit is je eindscriptie voor de School voor de Journalistiek.
tesa schilderijhaak
Bluetiek-Inn Rotterdam maakt nog een keer een comeback! Reflex FM The Number One Website For Urban, Hiphop, RB and More!
vorige overzicht volgende. Met top deejays als Michel De Hey en Paul Elstak was de Rotterdamse discotheek Bluetiek-Inn een van meest vooruit strevende discotheken van Nederland! In een ongekende setting van licht en geluid gingen wekelijks duizenden mensen compleet uit hun dak! Bluetiek-Inn de meest trendy discotheek van Rotterdam ging ondanks dit alles toch failliet dankzij de regelgeving in het bekrompen Nederland van geluidsnormenbrandveiligheid, etc.
Bluetiek-In is back nieuws.
Woonde in de hoogtijdagen van van de BT Inn te ver vandaan om er heen te kunnen/mogen: Maar heb qua muziek de periode wel meegemaakt. Vandaag de dag hoor je nog steeds verhalen over de Tiek. the real jojo. 14 januari 2009 0741.: Bluetiek Inn Diets.
Hal4 aan de Maas, evenementenlocatie, personeelsfeest, vergadering, Rotterdam, congres, trouwlocatie, bruiloft, diner, borrel, uitgaan, eigen catering, netwerkborrel, room 3050.
Met een ruime theaterzaal, een sfeervolle Maaslounge en nog een extra subruimte heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd event. HAL4 aan de Maas bevindt zich naast de Watertoren in Kralingen-Crooswijk, ideaal is de gunstige ligging op 5 minuten rijden van de A16 en 5 minuten rijden van en naar Rotterdam centrum.

Contacteer ons