vacatures clubs rotterdam
 
Club-vacatures in Rotterdam maart 2019 Indeed.nl.
Contoleren van de fitnessruimtes op netheid en indien nodig verricht je opruim en schoonmaakwerkzaamheden binnen de club waardoor de clubleden de club als schoon en hygiënisch ervaren. Met 10 clubs in Nederland is HealthCity een gevestigd. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor HealthCity Vacatures in Rotterdam Kralingen-Crooswijk.
personal trainer rotterdam
Coconuts / Het tropisch hart van Rotterdam!
personal trainer rotterdam
Onze vacatures TrainMore.
Voor onze Club in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Yoga instructeur/instructrice. TrainMore is een jonge en groeiende fitnessketen met 11 clubs voornamelijk gevestigd in de grote steden. Bij TrainMore stimuleren wij mensen vaker te sporten. Leden die meer komen sporten betalen minder.
personal trainer rotterdam
The Suicide Club.
personal trainer rotterdam
Nora Rotterdam.
Misschien is het wel de stoerste kelder van Rotterdam, jij mag het zeggen. In de nachtelijke uurtjes komt deze plek pas echt tot leven. Achter de loodzware deuren vinden dan namelijk altijd de leukste verborgen feestjes plaats. Een super dikke dj-booth, een lange bank om op te chillen en het prachtige LED plafond zijn de voornaamste kenmerken van deze Underground Club.
de rotterdam rotterdam
Rotterdam Ahoy Rotterdam Ahoy.
Back to the 80's' bij de Nacht van Oranje Line-up compleet. Ex-Dolly Dots Esther Anita én Marga Bult speciale gasten bij oranje muziekfeest in Ahoy. Voortgang bouw Rotterdam Ahoy Convention Centre. Deze maand worden de staalconstructie en betondelen voor de uitbreiding geplaatst.
Sport Vacatures
Evenementenlocatie Maassilo NowWow Club in Rotterdam.
De beste dance evenementen in de Maassilo en NowWow Club. Welkom in de ultieme feestlocatie van Rotterdam! Door de veelzijdigheid aan dance evenementen is hier voor ieder wat wils. Daarnaast kun je elke zaterdag terecht in de vernieuwde NowWow Club op de 10 e verdieping van de Maassilo.
begrafenis
Werken bij Eau Lounge Vacatures Eau Lounge Rotterdam.
Werken bij Eau Lounge. Voor iedereen die nog een fantastische baan in de horeca zoekt, dit is jouw kans om in 1 van de mooiste clubs van Nederland te komen werken. Wij zijn nog op zoek naar spontane, leuke horeca tijgers.
Vacatures in Rotterdam
Vacatures The Harbour Club Rotterdam.
The Harbour Club Rotterdam is op zoek naar.: Junior FB Controller. Chef de Partie. Zelfstandig werkend kok. The Harbour Club. De doelstelling van The Harbour Club is glashelder: Elke gast moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek.
parttime baan rotterdam
SOLLICITEREN The VIP Room.
3012 AR Rotterdam. dinsdag 2300: 0400: uur. woensdag 2300: 0400: uur. donderdag 2300: 0400: uur. vrijdag 2300: 0500: uur. zaterdag 2300: 0500: uur. Zie agenda voor actuele openingstijden. Sfeerhoreca houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy.
parttime baan rotterdam
Vacature Fitnessinstructeur Rotterdam Fit For Free.
Vacature Fitnessinstructeur in Rotterdam. Voor onze club in Rotterdam hebben wij een vacature voor een fitnessinstructeur m/v. Voor Rotterdam Conradstraat zoeken we een instructeur die beschikbaar is op woensdag en donderdag van 0900: 1200: uur. Je krijgt een contract voor 6 uur per week.

Contacteer ons