werken in een discotheek rotterdam
 
werkwarenhuis by sociallabelsocial label shop.
Werken aan gesamtkunstwerk. WWH lab, WWH story, WWH the building. Gastronomixs te gast. shortlist brabantse erfgoedprijs 2017. WWH media/prijzen, WWH story. Van Aken in het Werkwarenhuis Erkend werk/leerbedrijf SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.
appelciderazijn
The Office: circulaire voorbeeldstad in voormalig zwembad Sprout.
In de oude discotheek vind je nu een circulaire kantoorvleugel, met daarin 100 werkplekken. De voormalige board room fungeert inmiddels als vergaderlocatie. In de bubbelbaden zijn brainstormruimtes, middenin het zwembad staan twee kassen als pop-up kantoor en in het voormalige partycentrum is een grote eventzaal gerealiseerd. Hier organiseren we regelmatig events, presentaties en minifestivals, zoals FuckUp Nights Rotterdam en het Blue Food Festival.
prince2 agile
Club Fix.
tv kijken via wifi
BIRD Podium, club en restaurant.
De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo authentieke pizzas. Daarnaast zijn er verschillende specials, maar laat je vooral verrassen door onze Chefs Table: een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen.
nilfisk stofzuiger bravo
Bruiloft feestlocaties Rotterdam Bruiloft feestlocaties Rotterdam Top Trouwlocaties.
Op zoek naar Bruiloft feestlocaties in Rotterdam? Door middel van Toptrouwlocaties.nl kunt u snel en eenvoudig Huwelijk feest locaties in Rotterdam vinden. Bekijk de bruiloft feest locaties in Rotterdam en vraag bij de meest geschikte Bruiloft feestlocaties in Rotterdam direct informatie aan. Maak een keuze.:
goedkope wasmachine kopen
Supermercado Een cocktailbar-restaurant met een swingende Latijns-Amerikaanse keuken en een streetfood vibe.
Bij Supermercado kun je 7 dagen in de week terecht voor een hapje en drankje. Zondag t/m Donderdag 1200: 0100.: Vrijdag zaterdag 1200: 0200.: De keuken is van zondag t/m donderdag geopend tot 23.00. en op vrijdag zaterdag tot 00.00. 31010 404 80 70. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Reserveren graag via onderstaand formulier of info@supermercadorotterdam.nl. Let op: Bij grote groepen vanaf 10 personen werken wij op bepaalde dagen met groepsarrangementen.
eettafel hoogglans
Evenementen Eau Lounge Rotterdam.
Uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Eau Lounge is de perfecte locatie voor uw Bruiloft Bedrijfsfeest Verjaardag BBQ of Vergadering. Eau Lounge, gelegen aan de Maas met een supermooi open terras op het water wat ook afgedekt kan worden met aan de ene kant uitzicht op de Willemsbrug en aan de andere kant uitzicht op de Erasmusbrug is de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest, personeelsfeest of om uw verjaardag te vieren. Eau Lounge biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking diner en is compleet uitgerust met dj booth set zodat we erna een feestje kunnen maken. Eau Lounge organiseert uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest van begin tot eind. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar email protected en dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons. Bekijk het schema voor de beschikbaarheid van Eau lounge. De rood gemarkeerde data zijn helaas niet meer beschikbaar. Wij werken helaas niet met opties, maar alleen met directe reserveringen.
begrafenis
Circulaire werkplekken Architectuur.nl.
Het kantoorconcept is bedoeld voor innovatieve bedrijven die met hun producten en diensten de groei van de circulaire economie versnellen. BlueCity transformeerde binnen een jaar tijd 1300 vierkante meter discotheek naar 100 circulaire werkplekken. De verbouwing is uitgevoerd onder leiding van COUP, Superuse Studios en Workspot. Bij de bouw van de kantoorvleugel gaan BlueCity en haar partners verder dan circulaire principes; zij hanteren ook de zogenoemde blauwe filosofie, naar het model van Gunter Pauli. Zo is 90 procent van de materialen lokaal geoogst hergebruikt materiaal, afkomstig uit het gebouw zelf of uit Rotterdam en naaste omgeving. Voor de overige 10 procent werd gekozen voor materiaal dat makkelijk opnieuw te gebruiken is. Daarnaast profiteren de kantoren optimaal van de klimatologische eigenschappen van het gebouw, waardoor het toevoegen van installaties tot een minimum is beperkt. Met de kantoorvleugel wil BlueCity circulaire bedrijven representatieve ruimte bieden en zo meer samenwerking en innovatie stimuleren. De bedrijven Verdraaid Goed en Masters that Matter en architect en ontwerpbureau Superuse Studios zijn er al gevestigd. Dit voorjaar volgen Better Future Factory, stichting ifund en meerdere biobased ontwerpers die eveneens in het lab werken.
koperen kroonluchter
Centrale Discotheek Rotterdam muziekweb.nl Vacatures, adres en telefoonnummer. user. question-circle. dropbox. exclamation. folder-open-o. sign-in. exclamation-triangle. ban. youtube. building-o. icon
Werken bij Centrale Discotheek Rotterdam muziekweb.nl. Centrale Discotheek Rotterdam muziekweb.nl. Hoogstraat 110, Rotterdam. Centrale Discotheek Rotterdam muziekweb.nl. 11 50 medewerkers. De Centrale Discotheek Rotterdam is een internationaal uniek muziekinstituut, met Europas grootste collectie muziek te leen via alle bibliotheken in Nederland.
Coconuts / Het tropisch hart van Rotterdam!
Alles over Discotheken indebuurt Rotterdam.
Zo kan jij snel en simpel bij jou in de buurt een discotheek of uitgaansgelegenheid vinden waar je een tof feestje kunt bezoeken. Indebuurt Rotterdam heeft als doel inwoners en ondernemers van Rotterdam met elkaar te verbinden. Via de indebuurt gids vind je eenvoudig de openingstijden, adresgegevens en meer van alle relevante voorzieningen in Rotterdam. Ook zul je via indebuurt geregeld nieuwe voorzieningen ontdekken. Alvast veel plezier in Rotterdam! Naar volledige stadsgids. Maandag open 7. Dinsdag open 7. Woensdag open 8. Donderdag open 8. Vrijdag open 10. Zaterdag open 13. Zondag open 6. Mis jij een bedrijf in de lijst? Help ons het overzicht met bedrijven in Rotterdam completer te maken. Tip de redactie. Werken bij indebuurt.

Contacteer ons